Home » Despre noi

Despre noi

Pentru a înțelege mai bine filosofia și misiunea organizației noastre, permiteți-mi să vă împărtășesc câteva referințe.
MULTIMET este o companie de familie care produce sârmă de sudură de înaltă calitate, bazată pe cele mai noi tehnologii și materii prime cu o vechime in piata consumabilelor de sudura de aproape 35 de ani.
Suntem activi pe piața internă din Polonia și pe piețele din străinătate, inclusiv Romania, oferind produse ce respecta standarde de înaltă calitate.
Oferim o gamă completă de consumabile de sudura produse de compania noastra – Multimet Sp. z o.o, pentru diverse aplicații.
Extinderea ofertei noastre are la baza o activitate foarte dinamica -adaptata pietei- a diviziei de cercetare și dezvoltare și a investițiilor efectuate în mașini și utilaje, laboratoare; toate acestea pentru a îmbunătăți produsele nostre în fiecare zi.
Varietatea materialelor de adaos sudură va fi cu siguranță satisfăcătoare pentru nevoile fiecărui client.
Materialele de Sudura de înaltă calitate oferite de Multimet au fost recunoscute de către clienți satisfăcuți. Certificarile primite de la Organisme notificate, precum Deutsche Bahn, Ger- Mianischer Lloyd, Bureau Veritas, Lloyds Register, Det Norske Veritas, ABS, Polish Ship Register Office, Polish Office of Technical Inspection /UDT/, TUV.
Poziția puternică și stabilă a Multimet se bazează pe fiabilitate și flexibilitate, cu un background de know-how dezvoltat de-a lungul anilor.
Pentru clienții noștri servicii pre și post vânzare inclusiv testele, formarea și educația reprezintă o valoare suplimentară. Personalul nostru cu înaltă calificare este gata să vă ajute să rezolvați cele mai dificile probleme de sudură dacă este necesar.
Pe piața internă din Polonia avem o rețea de vânzări situate în următoarele orașe: Wrocław, Poznań, Gdańsk, Katowice, Lublin și Szczecin. Personalul care lucrează in vanzari raspunde prompt la orice cerință individuală.
Dacă sunteți interesat în achiziționarea si testarea produselor noastre, vă sfătuim cu plăcere să ne contactați.
Toate cele bune,
Michał Całek- Președintele
Call Now Button
× Whatsapp